Minicamping Werendijke | Zoutelande, Zeeland

Update omtrent Corona – 1 april 2020

Beste gasten,

De Veiligheidsregio Zeeland heeft een verbod op recreatief nachtverblijf ingesteld, in beginsel t/m zondag 10 mei. De genomen maatregelen kunnen ook eerder aangepast worden of vervallen.

Indien u een boeking bij ons heeft gemaakt met een aankomstdatum vóór 10 mei, en u heeft hierover nog geen contact met ons gehad, zullen wij u deze week via de mail benaderen. Houd uw mailbox in de gaten. Mocht u niks ontvangen, checkt u dan ook uw spambox.

Indien u contact met ons wenst vragen wij u vriendelijk dit niet per telefoon, maar per mail te doen.

Dit zijn zowel voor u als voor ons onzekere tijden. Zodra wij meer informatie en duidelijkheid krijgen vermelden wij dit weer op onze website.

Warme groet vanaf Werendijke en blijf gezond!

****

De zussen Lilian en Stefanie Dingemanse heten u van harte welkom bij Werendijke, luxe en duurzame minicamping met een unieke kloostertuin en in het bezit van de Gouden Zoover Award en gouden Green Key milieucertificering. Hier vindt u alle informatie over de camping en kunt u online reserveren.

De minicamping is onderdeel van een akkerbouwbedrijf en is gelegen in Zoutelande, Walcheren, Zeeland op slechts een kilometer van het zonnige zuidstrand en de gezellige familiebadplaats. De zeer ruime plaatsen zijn voorzien van alle moderne kampeergemakken, zoals luxe sanitair, wireless internet en tv-aansluiting.

Voor een snelle indruk kunt u de twee video’s hieronder bekijken, de gastenervaringen lezen of virtueel over de camping lopen met de 360° view.