Omgeving Minicamping Werendijke

Het is statistisch bewezen: nergens schijnt de zon zo vaak en zo lang als in Zoutelande. Minicamping Werendijke ligt op nog geen kilometer afstand van dit gezellige familiebadplaatsje en haar zuiderstranden die ook wel ‘de Zeeuwsche Riviera’ worden genoemd. Zowel op het strand als in het dorp is het voor jong en oud altijd goed toeven. Uitwaaien in het voor- en najaar en urenlang zonnen in de zomer om vervolgens tot in de kleine uurtjes te genieten van een hapje en een drankje in één van de vele restaurants en cafés.

Maar er is meer dan strand en gezelligheid. Het hele schiereiland Walcheren is namelijk een lust voor fietsers en wandelaars. Mooie fietspaden en verlaten binnenwegen verbinden de pittoreske dorpjes zoals Domburg, Oostkapelle en Veere. Ook worden er steeds meer gebieden heringericht als natuurgebied met prachtige wandelroutes, één daarvan zelfs direct grenzend aan Minicamping Werendijke.

Ook als het weer zich even van zijn iets minder zonnige kant laat zien hoeft u zich niet te vervelen. De bruisende steden Middelburg en Vlissingen liggen op acht kilometer van de camping en herbergen een gezellig historisch centrum, mooie winkelcentra en attractieparken als Mini Mundi en Het Arsenaal. Iets verder weg, maar nog steeds snel bereikbaar, vindt u bovendien één van de nieuwe wereldwonderen: de Deltawerken met het themapark Neeltje Jans. Bekijk ook eens de pagina met alle dagattracties

Kortom, ontelbare redenen om uw plaats bij Minicamping Werendijke te reserveren en dit prachtige stukje Nederland te ontdekken.

Voor nog meer informatie kunt terecht op de site van de VVV.