Tarieven Minicamping Werendijke

Hieronder vindt u de tarieven van Minicamping Werendijke. Kijk voor de verschillen tussen standaard en comfort plaatsen bij de faciliteiten. Speciale aanbiedingen en arrangementen vindt u onder Aanbiedingen.

Tarieven Minicamping Werendijke

Extra's Minicamping Werendijke

Direct een plaats zoeken & boeken.

Dagbezoek
Voor dagbezoek vragen wij € 1,- per persoon per dag. Onder dagbezoek verstaan wij iedereen die niet op onze camping overnacht. U als gast bent verantwoordelijk voor het van tevoren aanmelden en betalen van uw bezoek. Dagbezoekers kunnen geen gebruik maken van de (buiten)douches. Ook is het een dagbezoeker niet toegestaan een hond mee te nemen.

Verzekering
Denkt u aan het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering. Wij geven geen geld terug op een gemaakte boeking. Ook bij voortijdig vertrek, of latere aankomst is geen restitutie mogelijk.

Aankomst en vertrek
Aankomst op de camping is mogelijk tussen 13:00 en 17:00 uur. Later arriveren kan alleen in overleg. Vertrektijd is uiterlijk 11:00 uur. Daggebruik van de faciliteiten is in overleg boekbaar.

Betaling
Twee weken na de boeking dient een eerste aanbetaling van 50% te worden voldaan. De restbetaling vindt plaats twee weken voor aankomst.

Aerotex
Om de bodem en het gras te beschermen is (anti-)worteldoek, grondzeil of plastic op de plaats niet toegestaan en vragen wij om in plaats daarvan rubberen doorgroeimatten (aerotex) te gebruiken.