Minicamping Werendijke ligt op minder dan één kilometer afstand van Zoutelande. Dit gezellige dorp op het schiereiland Walcheren in de provincie Zeeland is verschillende keren uitgeroepen tot beste badplaats van Nederland!

Zoutelande

Het is statistisch bewezen: nergens schijnt de zon zo vaak en zo lang als in Zoutelande. Vanwege de gunstige ligging op het zuiden worden de stranden van deze badplaats ook wel ‘de Zeeuwsche Riviera’ genoemd. Zowel op het strand als in het dorp is het voor jong en oud altijd goed toeven. Uitwaaien in het voor- en najaar en urenlang zonnen in de zomer om vervolgens tot in de kleine uurtjes te genieten van een hapje en een drankje in één van de vele restaurants en cafés.

Zoutelande - Zeeland | Minicamping Werendijke  

Walcheren

Maar er is meer dan strand en gezelligheid. Zoutelande ligt namelijk op Walcheren en dit schiereiland is een lust voor fietsers en wandelaars. Mooie fietspaden en verlaten binnenwegen verbinden de pittoreske dorpjes zoals Domburg, Oostkapelle en Veere. Ook worden er steeds meer gebieden heringericht als natuurgebied met prachtige wandelroutes, één daarvan zelfs direct grenzend aan Minicamping Werendijke.

Tip: download de nieuwe Tour de Boer app van de gemeente Veere. Hiermee fiets je een mooie route van ongeveer 25 kilometer en bezoek je vier verschillende boerenbedrijven op Walcheren. In een 360-graden-filmpje geven de boeren een virtuele rondleiding.

Zeeland

Ook als het weer zich even van zijn iets minder zonnige kant laat zien hoeft u zich niet te vervelen. De bruisende steden Middelburg en Vlissingen liggen op acht kilometer van Zoutelande en herbergen een gezellig historisch centrum, mooie winkelcentra en attracties als Mini Mundi en Hof Poppendamme. Iets verder weg, maar nog steeds snel bereikbaar, vindt u bovendien één van de nieuwe wereldwonderen: de Deltawerken met het themapark Neeltje Jans. Bekijk ook eens onze pagina met tips voor een heerlijk dagje uit in Zoutelande of omgeving.

Kortom, ontelbare redenen om uw plaats bij Minicamping Werendijke te reserveren en dit prachtige stukje Zeeland te ontdekken.

Voor nog meer informatie over Zoutelande en de omgeving kunt terecht op Zeeland.com.