Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over zowel de camping als de omgeving (Zoutelande, Zeeland).

Hoe check ik of er een plaats beschikbaar is op de camping?

Ga naar de pagina voor online boeken en selecteer een type kampeerplaats. In de kalender ziet u welke periodes beschikbaar (groen) en bezet zijn (rood). Let op, voor sommige periodes kunt u alleen een minimum aantal nachten reserveren.

Kan ik online een plaats boeken?

Ja, dit kan makkelijk, veilig en snel via ons online reserveringssysteem. Bekijk het stappenplan als u er onverhoopt niet uitkomt.

Hoe boek ik een plaats?

Via de pagina voor online boeken kunt u direct een plaats reserveren, makkelijk, veilig en snel. Reserveren kan ook telefonisch of per mail. Zie hiervoor helemaal bovenaan de pagina onze gegevens of gebruik het contactformulier.

Welke beoordelingen krijgt Minicamping Werendijke?

De beoordelingen van de camping zijn vrijwel unaniem uitstekend. Dit heeft onder andere geleid tot de Gouden Zoover Award. Alle reviews staan op de beoordelingen-pagina.

Hoeveel kilometer ligt de camping van Zoutelande?

De camping ligt op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Zoutelande. Op de fiets bent u er dus in 5 minuten.

Hoe ver is het van de camping naar het strand?

Het zonnige zuidstrand van Zoutelande is ongeveer 1 kilometer, of 5 minuten fietsen, van de camping.

Wat is het verschil tussen een minicamping en een gewone camping?

Een minicamping heeft een beperkt aantal (ruime) plaatsen, bevindt zich vrijwel altijd op een actief boerenbedrijf en mikt door de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak op een ander publiek dan grote campings. Grote campings hebben, in tegenstelling tot minicampings, vaak een campingwinkel of zwembad, maar verder zijn de faciliteiten meestal vergelijkbaar.

Wat voor soort badplaats is Zoutelande?

Zoutelande is een gezellige, kleinschalige badplaats in Zeeland die zich met name richt op families, al is het er voor jong en oud goed toeven. De stranden zijn groot, schoon en veelal rustig en in het dorp zijn tal van winkels, cafés en restaurants. Zoutelande ligt op het schiereiland Walcheren, wat bekend staat om de goede fiets- en wandelmogelijkheden, als ook om de authentieke plaatsen Domburg, Veere, Middelburg en Vlissingen. Lees hier meer over Zoutelande en de omgeving.

Wat is er te doen in Zeeland?

In Zeeland is behalve wandelen, fietsen en naar strand gaan heel veel te zien en te doen. Op deze pagina staat het actuele aanbod aan activiteiten.

Wat is de GreenKey?

The Green Key is een internationaal keurmerk voor bedrijven die duurzaam ondernemen in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Minicamping Werendijke is in het bezit van het hoogste niveau, de Gouden Green Key.