Minicamping Werendijke heeft dankzij de luxe faciliteiten en persoonlijke aandacht zeer goede beoordelingen op Zoover, Google en Facebook. Hieronder vindt u een overzicht van reviews die door onze gasten zijn geschreven op deze platforms. U kunt ook zelf een review geven.

Beoordelingen Zoover

Minicamping Werendijke | Zoutelande - Zeeland | Zoover

Beoordelingen Google en Facebook

Ben Van rooijen
19/10/2021
Schöne Campingplatz und freundliche Leute
Lene Mueh
19/10/2021
Haben auf dem Minicamping ein paar schöne Tage Verbracht. Die Besitzer sind sehr freundlich und hilfsbereit. Die sehr saubere Anlage hat schöne Flächen und einen Klostergarten. Gerne kommen wir wieder
Edgar Jansen
18/10/2021
Top kommen gerne wieder
guido schoeters
10/10/2021
Geweldige groene camping, mooi onderhouden, zeer net en proper sanitair, en super sympathiek ontvangt. Enkel het lawaai van de naastliggende weg is storend.
Wini Moree
09/10/2021
Mooie schone camping, beheert door 2 zussen die het echt goed voor elkaar hebben! Vriendelijke ontvangst, ontzettend schoon sanitair. Overal is aan gedacht.
Frans Van Drielen
05/10/2021
Prima camping, op veld 3, waar wij stonden, mooie ruime plekken. Wel jammer dat de tv aansluiting (digitenne), kwalitatief minder goed is, soms dus geen beeld.
Ulrich Schirmer
05/10/2021
Sehr gepflegte Anlage
Huub Timmermans
23/09/2021
Prachtige, rustige camping vlak bij zee en dorp Zoutelande. 2 zussen die alles prima runnen.
Jacobien van der Laan
17/09/2021
Prachtige en gezellige camping met allerlei verrassende plekjes waar je kunt zitten. Mooie tuin en op fiets afstand van strand, stadjes.

Lees meer Google beoordelingen.

Lees ook de Facebook beoordelingen.

Review geven

Ook bij ons op de camping geweest? Deel dan je ervaring zodat iedereen ziet wat je ervan vond.